Онлайн магазин за крепежни елементи на изгодни цени
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на ЕКОНТ за поръчки над 80лв.
Телефон за поръчки и запитвания 0876 070 888
Търсене 0 Любими
продукти
0 Вашата
количка
Меню
Съвместими продукти
{{categoryName}}
{{p.title_bg}}
0.00лв

Вашата количка
Продукт
количество
цена

Зареждам съдържанието на количката. Моля изчакайте! Вашата количка е празна
Още размери
Натисни бутона, за да видиш още размери или специални предложения ръчно избрани за всеки продукт.
пакета
Цена за пакет: 0.00лв
0.00лв

За нас

Крепеж Груп ООД е частна българска компания. Дейността на фирмата включва внос, дистрибуция и търговия с крепежни елементи и промишлена химия.
Фирмата е регистрирана в България с офиси в град Стара Загора и град Гълъбово, като разполага с модерна база в Гълъбово, където има изградено складово стопанство с наличност на всички необходими артикули за партньорите ни.

Екипът на фирмата е изграден от уверени и амбициозни хора, които със своята висока квалификация, професионален опит и търговски умения, допринасят за нейното успешно развитие.
Непрекъснато инвестираме в обучение на персонала и се стремим да изпълним всички изисквания на нашите клиенти по отношение на качество и срокове. Благодарение на успешно партньорство с клиенти, компанията гарантира стабилност и разширение на пазара.

За извършването на доставки фирмата използва собствен транспорт, а при необходимост услугите на спедиторски фирми. Във всички регионални центрове на страната работят търговски представители на Крепеж Груп ООД, което значително улеснява комуникацията с партньорите.
Фирмата осигурява добра маркетингова и PR стратегия в подкрепа на стоките, с цел налагане и утвърждаване на марките предлагани чрез нея в България.
В стремежа си за постоянно развитие и постигане на своите намерения, екипът на „Крепеж Груп” ООД приветства всеки нов партньор и клиент, доверил се на мисията на компанията ни.







Ние гарантираме:

• Отлични дългосрочни възможности за успешен и печеливш бизнес;

• Дистрибуция на продукти на световно утвърдени търговски марки;

• Конкурентни цени и консултации на място;

• Отлична бизнес етика

• Персонално внимание към всеки наш клиент.



Логистика / Доставка

Продуктите ни се доставят в кратък срок и с отлично качество и съгласно договорените условия.

При интерес от Ваша страна сме готови за среща за предоставяне на допълнителна информация относно компанията и услугите ни.


Реализирани проекти

КРЕПЕЖ ГРУП ООД, в качеството си на краен получател по договор за финансиране

№ BG-RRP-3.005-5101-C01, по Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост, процедура чрез подбор

BG-RRP-3.005 “ Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“ е в изпълнение на проект:

„Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

Основната цел на проекта е насочена към ускоряване на прехода към цифровизация на КРЕПЕЖ ГРУП ООД.

Специфични цели:

• Оптимизиране на системите за управление;

• Увеличаване на производителността;

• Подобряване на пазарното присъствие;

• Развитие на потенциала за устойчивост и растеж;

Постигането на основната и специфичните цели се осъществява чрез изпълнението на ИКТ услуга за оптимизиране на управленските, производствените и логистичните процеси. Така обособената дейност ще се реализира чрез въвеждането на система за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM система) – 1 бр.

Очакваният ефект от изпълнението на проектното предложение се изразява и в създаване на условия за устойчивост, растеж и развитие чрез цифровизация на дейността на компанията. Крайният резултат от изпълнението на инвестицията и способите за постигането му са в пълно съответствие и с принципа за „ненанасяне на значителни вреди“ върху околната среда и допринасят за екологичния преход на страната.

Период на изпълнение: 24.07.2023 г. – 24.07.2024 г.

Обща стойност на проекта: 20 000.00 лева без ДДС, в това число 20 000.00 лева финансиране по линия на Механизма за възстановяване и устойчивост.


hero image
100% Клиентска удовлетвореност
hero image
Безплатна доставка над 80лв до офис
на ЕКОНТ
hero image
Компетентни консултации
hero image
Високо качество продукти

Моят профил

Вход / Регистрация